Türkiye ve Japonya’nın Mutfak Kültürleri ve Gıda Sanayii Etkileşim Forumu

Japonya Tarım, Ormancılık ve Su Ürünleri Bakanlığı’nın Japonya’nın mutfak kültürünü ve gıda sanayiini daha yakından tanıtarak Türkiye ile Japonya arasındaki mutfak kültürü ve gıda sanayii alanlarındaki etkileşimin teşvik edilmesine ve Türkiye’nin güvenilir ve leziz mutfak kültürünün daha da gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz “Türkiye ve Japonya’nın Mutfak Kültürleri ve Gıda Sanayii Etkileşim Forumu” 8 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

İlgili Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

E-Bülten üyeliğine kayıt olun,
Etkinliklerden haberdar olun.

Ad:
Soyad:
E-posta:
 

Son Eklenenler